HomeVolwassenenePortfolio

ePortfolio

Een ePortfolio brengt gegevens bij elkaar om zo een overzicht te vormen van de werkervaring en competenties. Daarbij zijn kennis en ervaring opgedaan in vrijwilligerswerk net zo waardevol als ervaring uit regulier (betaald) werk. Bij het invullen voegt u zelf tekst toe (personalia, een CV, een foto, informatie over motivatie en ambities) en beantwoordt u de vragen van de competentiescan.

Kansen en inzicht
Met een ingevuld ePortfolio vergroot u de kansen op de arbeidsmarkt en krijgt u meer inzicht in uw mogelijkheden en ambities. Het ePortfolio kan altijd en zo vaak als nodig worden aangepast. Het ePortfolio is en blijft persoonlijk eigendom en is alleen inzichtelijk voor uzelf en degene die u hier toestemming voor geeft.

Hulp bij het ePortfolio
Iedereen kan het ePortfolio invullen en ondersteuning krijgen van een professionele competentieadviseur. Deze adviseur begeleidt u bij het invullen van het ePortfolio, maar kan ook op basis van de competenties in het ePortfolio functieprofielen en opleidingen voorstellen.

Veilig en duurzaam
Het ePortfolio gaat een loopbaan lang mee. Veilige opslag van de portfoliogegevens is van groot belang. Het ePortfolio wordt digitaal vastgelegd en is 24 uur per dag in te zien en bij te werken via internet. Hierdoor bevordert het ePortfolio het gebruik en de uitwisseling van gegevens. U bent en blijft altijd zelf eigenaar en beheerder van het ePortfolio. Om u aan te melden voor een ePortfolio gaat u naar www.arcon.mijnportfolio.nl.

Contact
Wilt u in contact komen met de competentieadviseur? Voor Hengelo, Borne en Hof van Twente is Marianne Jansen de competentieadviseur. U bereikt haar via: m.jansen@scalawelzijn.nl of via 06 14 13 27 15.